ОО СНС донирао спортску опрему Бокс клубу „Чарнок“

У оквиру акције пружања подршке успешним спортским колективима, Општински одбор Српске напредне странке поклонио је Бокс клубу „Чарнок“ тренерке, опрему за тренинге и суплементе за такмичаре. Тренинг боксера „Чарнока“ посетили су Милан Глушац, први на листи кандидата за одборнике СО Врбас Александар Вучић – За нашу децу, заједно са другим кандидатима и члановима ОО СНС. 

„У складу са политиком према младима Српске напредне странке, нашу пажњу заслужио је и Бокс клуб 'Чарнок', који се на прави начин бави младим људима и бележи одличне резултате. Зато смо одлучили да их помогнемо набавком тренерки, опреме и суплемената, како би у још бољим условима наставили да раде. Активности овог спортског колектива су за сваку похвалу, жеља нам је да њихов рад буде пример и за друге клубове, а СНС ће увек пронаћи снаге да помогне све спортисте и њихове тренере, јер желимо да се млади окупљају на оваквим местима, а не на улици“, рекао је Глушац. 

На донацији се захвалио Игор Шкундрић, тренер у БК „Чарнок“, који је истакао да је материјална подршка увек добро дошла једном малом клубу, као и да обавезује на још већи рад. „За 14 година рада остварили смо серију одличних резултата, изнедрили младе шампионе и боксерске таленте. Хвала СНС-у на подршци и надам да ћемо већ на следећим турнирима и шампионатима својим резултатима оправдати све што се улаже у наш клуб“, рекао је Шкундрић. Тренер Жељко Жмукић изнео је уверење да ће бољи услови у клубу, којима доприноси и донација СНС, определити још младих људи да изаберу бокс, те да ће шира база изнедрити у наредним годинама нове шампионе.    

  

 

РИК

ПИК

Општина Врбас