Кажић: Решићемо бројне проблеме

Први на листи Српске напредне странке Братислав Кажић најављује решавање бројних проблема, пре свега незапослености, која је у том граду са готово 100 одсто запослених пала на 30 одсто.
"После неуспелих приватизација, дошло је до великих отпуштања радно способних, па је један од приоритета да се створи добар амбијент за привлачење инвестиција", изјавио је Кажић Тањугу вечерас у Врбасу.

Према подацима којима он располаже, на изборе је изашло преко 60 одсто бирача, што је, истиче, добро, поготово када се зна да је ово равничарски крај и да су људи ангажовани на раду у пољу.
Кажић је рекао да се током релативно кратке али жестоке кампање, у којој су напредњаци ишли од врата до врата, евидентирани бројни проблеми у животу грађана Врбаса.
"Један од приоритетних задатака је да се реши проблем Велликог бачког канала. Верујем да ће тај проблем у овом мандату бити решен, поготово због добрих контаката са реорним министарством", рекао је Кажић и додао да је потребно да се граду врате неке надлежности које су у претходном периоду изгубљене.

"Има и пуно проблема у јавном сектору и свих сферама друштвеног живота. Верујем да ћемо добар део моћи да решимо", закључио је Кажић.

Извор: Танјуг

РИК

ПИК

Општина Врбас