Антић подржао кандидате СПС

Александар Антић, високи функионер Социјалистичке партије Србије, посетио је јуче, у оквиру предизборне кампање, Бачко Добро Поље и сусрео се са активистима коалиције окупљене око СПС. Антић је, заједно са Марјаном Мараш, првом на листи кандидата за одборнике, позвао мештане Бачког Доброг Поља да подрже коалицију СПС – ПУПС – ЈС – СВМ – Удружење Крајиншника, јер је, како је рекао, „јак тим за јак Врбас припремио одржив програм развоја општине“.

„Мислим да у овом тренутку Врбас није на ниову на којем би, пре свега, грађани желели да он буде. Треба много радити да би се живот у Врбасу унапредио, да би се отворила нова радна места и перспектива за младе људе. Грађани општине Врбас треба да искористе ове изборе да промене све оно што није ваљало и створе себи шансу да развијају свој град. Коалиција окупљена око Социјалистичке партије Србије спремна је да својим радом и пројектима сигурно поведе општину Врбас путем развоја и просперитета“, рекао је Антић.

Говорећи о иницијатици да се у Бачком Добром Пољу поново отвори железничка станица, Марјана Мараш је истакла да је локална самоуправе већ донела одлуку да своје обавезе у вези са овим пројектом, као што су радови око перона и настрашице, што пре реализује, јер постоје средства која се могу наменити за тако нешто. „Сигурни смо у нашу победу и они коју буду хтели да иду са нама у коалицију мораће да прихвате овај наш пројекат“, рекла је Мараш.

Подршку кандидатима Социјалистичке партије Србије данас је пружио и Милутин Мркоњић, функционер СПС.

РИК

ПИК

Општина Врбас