СРС: Колико је коштао концерт Аце Лукаса?

Председник ОO Српске радикалне странке Бојан Марковић критиковао је данас на конференцији за медије активности појединих странака у последњих неколико дана предизборне кампање, посебно трошење новца.

„Општина Врбас је последња два дана претворена у 'циркуску арену', а не у једну лепо уређену средину. Грађани су сведоци шта се дешава, плакати су свуда по бандерама и дрвећу, а 'шлаг на торти' је јучерашњи митинг где се слило више од 40 аутобуса, колико смо ми успели да избројимо, од градских аутобуса из Новог Сада до свих осталих градова широм земље. Сви они су дошли да пруже подршку Александру Вучићу, само не знам зашто њему када су овде избори за одборнике Скупштине општине Врбас“, рекао је Марковић.

Радикали су јавно упитали колико новца је потрошено на концерт певача Аце Лукаса, који је наступио у оквиру предизборног митинга коалиције окупљене око Српске напредне странке. „Интересује нас и колико је милиона динара потрошено на активисте СНС-а који су смештени већ 40 дана у хотелу 'Бачка'. Вучић је на јучерашњем митингу рекао да нема више корупције и криминала, могао је са хапшењима да почне од општине Врбас, да то покаже хапшењем својих чланова. Напредњаци су паре који су потрошили на синоћни концерт могли да поделе социјално угроженим грађанима општине Врбас или им купе огрев за зиму и напуне фрижидере“, истакао је Марковић.

РИК

ПИК

Општина Врбас