Вучић: Од 2015. живећемо боље

Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима одржала је вечерас митинг пред локалне изборе 13. октобра. Са митинга је поручено да грађане чека тежак период, али да ће већ од 2015. године сви они моћи да кажу да живе у нормалној земљи и од свог рада.

Председник СНС Александар Вучић је подсетио да је Влада припремила економске мере, да ће оне бити тешке, али да ће већ за две године бити боље и њима и њиховој деци.

„Верујте онима који доносе тешке одлуке, јер они воле Србију, а лако је доносити лаке и лепе одлуке“, рекао је Вучић, истакавши да они не желе да лажу народ, нити да свашта обећавају грађанима. „Од вас не тражимо подршку за 100 година власти, већ тражимо подршку за то да од 2015. године у Србији живимо боље и да будемо нормална, пристојна земља, у којој ће грађани моћи да раде, зараде и од тога нормално живе“, поручио је лидер СНС.

Вучић је навео да је до сада више пута говорио у Врбасу, али да никада није била ни четвртина окупљених као што је то на овом митингу и додао да је поносан, али забринут због тога, јер зна колика су очекивања и нада људи у промене. „Без ваше подршке ништа не бисмо могли да урадимо и зато тражим од вас разумевање - и за мере и за друге потезе који се вуку“, поручио је Вучић окупљенима у Врбасу.

Грађанима су се обратили и лидер СПО Вук Драшковић, који је рекао да су Србији потребни горки лекови и хируршки захвати, а не обећања „баба врачара“, као и лидер НС Велимир Илић, који је позвао грађане да изађу на биралишта и „жестоко казне својим гласовима оне који су до сада у Врбасу били на власти и ту општину економски уништили“. Лидер СДПС Расим Љајић поручио је да су у Врбасу сви у кампањи говорили о авионима, камионима, хелиодромима, аеродромима, а да су они ту да кажу да проблеми постоје али и да знају како да их реше. Скупу се обратила чланица председништва СНС Маја Гојковић, која је посебно позвала жене да гласају за њихову листу, али и први на листи кандидата др Братислав Кажић који је кандидат за градоначелника. Он је рекао да је уверен у победу на изборима и грађанима поручио да ће урадити све што је обећавао током кампање, а да ће реализацију тога почети већ провог дана након избора.

Вучић је претходно разговарао са мештанима Равног Села, Савиног Села и Куцуре.

Foto: kurir-info.rs

РИК

ПИК

Општина Врбас