СРС: Врбасу вратити стари сјај

Српска радикална странка одржала je предизборну конвенцију уочи локалних избора у општини Врбас. Први на листи СРС Бојан Марковић казао је да СРС једина од свих странака излази самостално на предстојеће изборе без, како је рекао, „било каквих малих странака и удружења као привезака у коалицији“.

Председник Градског одбора СРС Нови Сад Ђурађ Јакшић рекао је да радикали „нуде конкретан програм како да Врбас врати стари сјај када је био један о највећих индустријских центара у земљи“.

Посланик у скупштини АП Војводине Маријана Четојевић истакла је да је предност кандидата СРС за одборнике у Скупштини Врбаса то што грађани знају да они неће радити у своју личну корист већ у корист грађана Врбаса. Посебно је истакнуто да су Србији потребне промене и да оне могу почети управо у Врбасу, јер је очигледно да је садашња власт у Србији за годину дана само додатно задужила и осиромашила грађане.

Предизборној конвенцији СРС, поред свих кандидата са листе те странке, присуствовали су и потпредседник СРС Милорад Мирчић и Александар Шешељ, син лидера те странке Војислава Шешеља. Он је пренео подршку изборној листи под редним бројем 7 председника Српске радикалне странке др Војислава Шешеља.

РИК

ПИК

Општина Врбас