ГГ „Сви заједно“: Имамо програм за опоравак општине Врбас

Игор Шкундрић, кандидат за одборника Групе грађана „Сви заједно“ и Социјалдемократског савеза, позвао је данас све учеснике локалних избора да од „града не праве циркус и вашар политичке кампање, већ да грађанима целе општине Врбас понуде јасан програм како ће решити њихов нагомилане проблеме“.

Према речима Шкундрића, ГГ „Сви заједно“ је понудила програм за опоравак пољопривреде, програм социјалне заштите, програм за опоравак економије, здравства, културе и спорта и грађанима не даје велика обећања.

„Ми не представљамо имена и партијске централе из Београда и Новог Сада, већ само наше кандидате и наш програм. На локалним изборима се не бирају председник Србије или посланици у Скупштини Србије, већ одборници у СО Врбас, па је важно да се грађани одлуче за људе које познају из свог комшилука, из свог града. Бираће између Игора Бечића, Милана Станимировића, Бранислава Петровића, и сви ти људи су наше комшије, знамо ко су и шта су, па се треба определити према њиховом поштењу и способности да нешто ураде за заједницу“, рекао је Шкундрић. Он је истакао да савез ГГ и СДС има млад и стручан тим, спреман да ради у корист општине Врбас.

„Надамо се да ће након ових избора Врбас коначно добити локалну самоуправу какву заслужује, која ће урадити много више од досадашње“, рекао је Шкундрић.

На конференцији за медије јавности су се представили и кандидати за одборнике Стефан Јапунџић и Јелена Стокућа.

РИК

ПИК

Општина Врбас