Љајић обећао подршку пројектима из Врбаса

Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије Србије, посетио је Врбас и подржао кандидате ове странке пред предстојеће локалне изборе. СДПС на изборе излази у коалицији са Српском напредном странком, Покретом социјалиста, Новом Србијом, Српским покретом обнове и Русинском демократском странком. Љајић се са активистима СДПС сусрео у центру Врбаса а затим са грађанима разговаро о циљевима ове циљевима ове партије и коалиције.

„У овој кампањи наступамо са врло реалистичним програмом, не нудимо куле и градове, не тврдимо да ће тећи мед и млеко кад ми победимо. Биће веома тешко и пред нама је пуно изазова, као и пред целом земљом. Ми смо ту да помогнемо и пружимо сву неопходну помоћ будућој локалној самоуправи. Логично је да нема развоја ниједног града или општине уколико нема подршке републичке владе и увек ћемо бити спремни да подржимо сваки пројекат који дође из Врбаса, јер то је наша обавеза и наш посао. Верујем да ће ова листа остварити најбољи резултат, а најбољи резултат значи да нам неће бити потребно времена да након 13. октобра формирамо локалну власт, да дођемо до већине која неће бити састављена из великог броја политичких странака, јер то је увек проблем у функционисању, посебно на локалном нивоу. Зато нам је потребна убедљива победа на овим изборима како би се власт што пре формирала, да засучемо рукаве“, рекао је Љајић.

Председник СДПС сусрео се др Братиславом Кажићем, првим на листи кандидата ове коалиције, који је изразио задовољство сарадњом СДПС и СНС. „Знам засигурно да је Расим Љајић по опредељењу победник  и где год се он нашао, та листа је била у власти. Сигуран сам да ће тако бити и у Врбасу“, рекао је др Кажић.

РИК

ПИК

Општина Врбас