Двери представиле кандидате за одборнике

Двери "Покрет за живот Србије" представио је на завршној изборној конвенцији, одржаној у синоћ биоскопу „Југославија“, своје кандидате за одборнике у општини Врбас, који ће се бирати на локалним изборима 13. октобра.

„Пред вама су људи који чувају памћење српског народа. Пред вама су људи који ће и тајкунима и локалним политичарима рећи да су сви исти. У овом граду за добар живот имају само политичари који своје мандате користе да помогну само себи и својим најближим, док на грађане и не помишљају. Не треба да их се бојимо када је бог са нама", рекао је окупљеним Врбашанима Иван Костић, повереник Двери за Врбас и први на листи кандидата. Уз подршку, како је навео, средњим и породичним предузећима, као и помоћ прерађивачкој индустрији, као две кључне тачке програма Двери за које ће се залагати одборници овог покрета, Костић је издвојио отварање канцеларије за помоћ повратницима из дијаспоре који желе да свој капитал уложе у Врбас, као и успостављање најснажнијих односа са Русијом у свим областима.

Члан старешинства Двери Бошко Обрадовић рекао је да тај покрет очекује изборе на свим нивоима и да је почео предизборну кампању. "Ми смо генерација младих срспких политичара која долази и незаустављиво ће преузети одговорност за вођење Србије. На изборе ћемо изаћи са породичном политиком као нечим новим на политичкој сцени Србије. Промовисаћемо је и на изборима у Врбасу, на изборима на Вождову и у Београду, као и на ванредним покрајинским и републичким изборима. Врбас не сме себи да дозволи да гласа за оне који су нас преварили на републичком нивоу и шта још треба да нам уради СПС, ДС и СНС да би смо престали да за њих гласамо“, рекао је Обрадовић. Он је позвао грађане општине Врбас да подрже кандидате Двери на предстојећим изборима, јер је то „једини пут да се устоличи политика која ће бринути о свим обесправљеним људима, осиромашеним породицама и традиционалним вредностима.

Уз Костића и Обрадовића, као и неколико кандидата за одборнике, на завршној конвенцији Покрета Двери говорила је и проф. др Мила Алечковић.

РИК

ПИК

Општина Врбас