Вучић: Време је за штедњу, рад и одговорност

Председник СНС Александар Вучић разговарао је данас са грађанима Бачког Доброг Поља и поручио да је дошло време штедње, рада и одговорности, како би подигли здраву економију и омогућили грађанима да живе од свог рада, а младима  да добију прилику да раде.

Лидер СНС и вицепремијер објаснио је у разговору са мештанима да држава нема новца да би га поклањала, али да може и хоће да обезбеди здраву економију и добар пословни амбијент, како би се подигла запосленост. Вучић је рекао да зна да ће бити тешко, али и да ће грађани знати да је потребно бити храбар и одговоран, да би после дугог времена у земљи било боље.

"Они који су говорили да је све лепо и прикривали стварност, узимали паре, задуживали се, све дугове и терет су остављали на наша леђа и леђа наше деце", рекао је Вучић и додао да би такво понашање, да је настављено, довело државу до потпуног банкрота и слома. "Нећемо то да дозволимо", поручио је Вучић и додао да се без рада ништа неће постићи.

Вучић је рекао да избори, који су у општини Врбас заказани за 13. октобар, и постоје зато да би људи својим избором утицали на промену стварности, да би казнили оне који нису добро радили и награђивали оне који добро раде и којима верују. Он је подсетио да је ДС на последњим локалним изборима освојила три пута више гласова него напредњаци, да је и СПС такође освојила више гласова, али да је сада уверен и сигуран да ће СНС победити и у Бачком Добром Пољу и у општини Врбас.

"Изласком на изборе ви ћете показати однос и према републичкој власти и ономе што је урађено и покзаћете шта мислите о томе како је ко радио, а ми ћемо ту вашу оцену поштовати. А, ако добијемо ваше поверење, нећете видети ни бахатост, ни осионост, већ људе који ће бринути о вашим интересима", рекао је Вучић. Председник СНС током дана посетио је и Змајево и Равно Село.

РИК

ПИК

Општина Врбас