Коалиција ЛДП – ЛСВ представља кандидате са листе

Коалиција Либерално демократске партије и Лиге социјалдемократа Војводине почела је акцијом представљања својих кандидата за одборнике у Скупштини општине Врбас, који ће се бирати на изборима 13. октобра. У овој коалицији уверени су да бирачима треба дати могућност да појединачно упознају кандидате за које ће се гласати, а да кандидати ЛДП-а и ЛСВ-а „могу својим именом и презименом стати пред грађане општине Врбас“.

Делове програма и циљеве ове коалције данас су представили Родољуб Самарџић из ЛСВ-а и Миленко Ђукић из ЛДП-а. Самарџић је грађанима општине Врбас пожелео добар избор 13.октобра, јер ће од тога „зависити живот у наредне четири године“. „ЛСВ и ЛДП, логична коалиција започета још на претходним локалним изборима, залагаће се за чисту, безбедну и комунално опремљену општину Врбас. У изборној кампањи поштоваћемо приватност свих грађана и нећемо ићи у акције 'врата то врата', јер не желимо никога да узнемиравамо, као што то неки раде. Ми смо, ипак, једна војвођанска партија. О нашим резултатима треба да суде грађани, а кампања не траје тридесет дана, већ четири године. Такође, залагаћемо се да се коначно заврши изградња позоришта у Врбасу, како би грађани добили репрезентативно место за одржавање свих културних догађаја, а радници у култури могућност да се њом баве на прави начин“, рекао је Самарџић.

О програму у вези са пољопривредом говорио је кандидат за одборника Миленко Ђукић. „Наша коалиција ће се залагати за ригорозну контролу расподеле буџетских средстава, а један од приоритета у тој расподели биће пољопривредни произвођачи. Циљ нам је повећати субвенције за пољопривредника, помоћи им у набавци репроматеријала или механизације кроз разне кредитне олакшице и створити услове да у будућности никада више не остају да се сами боре за своју позицију. Такође, пружићемо им подршку у њиховој намери да се удружују како би лакше наступали на тржишту и пред прерађивачима“, рекао је Ђукић.

РИК

ПИК

Општина Врбас