Велимир Илић подржао кандидате коалиције око СНС

Велимир Илић, председник Нове Србије, подржао је данас у Врбасу кандидате коалиције СНС, НС, СПО, ПС, СДПС, Русинска демократска странка за локалне изборе који се одржавају 13. октобра. Он је заједно са Милованом Дрецуном и Милорадом Мијатовићем, посланицима СНС и СДПС у Скупштини Србије, разговарао са руководством и члановима ових партија и изразио уверење у сигурну победу на изборима.

„Ова екипа са Вучићем и напредњацима је екипа будућности за Србију, Војводину и Врбас. Наш позив је – подржите нас, нећете се покајати. Овде је потребно да се нешто промени и ми смо ти који можемо донети промене“, рекао је Илић.

Милован Дрецун је истакао да је СНС преузимањем одговорности за вођење државе успела да „стабилизује међународну позицију Србије, нормализује односе са Приштином, створи услове за стране инвестиције и окрене се економском развоју државе“. „Дошли да покажемо колико је централама наших странака важан сваки изборни резултат на локалном нивоу. На овој коалиције је да победи и испуни све захтеве и очекивања грађана“, рекао је Дрецун.

Функционер СДПС-а Милорад Мијатовић је поручио Врбашанима да гласају за ову коалицију, „а оно што је обећано биће испуњено, јер ова коалиција држи до дате речи“.

РИК

ПИК

Општина Врбас