Момчило Бабић подржао кандидате СНС

Проф. др Момчило Бабић, директор Републичког фонда за здравствено осигурање и члан Главног одбора СНС, пружио је данас подршку кандидатима коалиције окупљене око СНС. Он се састао са др Братиславом Кажићем, првим на листи кандидата, и изразио уверење да ће ова странка након локалних избора 13. октобра „преузети одговорност за вођење општине Врбас“.

„Велико ми је задовољство што сам у Врбасу и што сам се састао са својим пријатељем и колегом др Кажићем, иначе и својим земљаком из Пећи. Уверен сам да је то и будући градоначелник Врбас и пружам пуну подршку њему и другим кандидатима. Уверен сам у победу СНС и имамо решења за све проблеме. Др Кажићу желим да уведе ред и у општинској администрацији, у функционисање свих служби, а уверен сам да млади пацијенти неће осетити његово одсуство, јер ће он радити дупло“, рекао је Бабић.

На подршци директора РЗЗО захвалио се др Кажић, посебно истичићу важност сарадње зарад бољег функционисања здравственог система. „СНС ће ускоро показати свој домаћински однос према општини Врбас и свим службама“, рекао је др Кажић.       

РИК

ПИК

Општина Врбас