ГГ „Сви заједно“: Имамо спреман социјални програм за угрожене

Чланови Групе грађана „Сви заједно“ одржали су конференцију за медије на којој су се бавили социјалном политиком општинске власти у претходном мандату. Овом приликом Бранислав Петровић, носилац листе ове ГГ, је истакао да социјална политика мора бити подигнута на виши ниво због изузетно тешке економске ситуације која погађа грађане.

„Апелујемо на одлазећу власт да смогне снаге и да у наредних месец дана, до избора, испоштује све кориснике социјалне помоћи. Подсећања ради, 2009. године Привремени орган на челу са Демократском странком, отворио је у Врбасу народну кухињу, а дато је обећање да ће се отворити и у свих пет села наше општине. Од тога још увек нема ништа и више пута смо постављали питање да ли то значи да у селима не постоје људи који немају да се прехране. Поред тога, сведоци смо да у последњих месец дана корисници народне кухиње у Врбасу, којих је, на жалост, све више, остају без оброка током викенда“, рекао је Петровић.

Петровић је позвао све политичке партије да изађу у јавност са јасним социјалним програмом. „ГГ 'Сви заједно' ће убрзо изнети свој социјални програм, као и податке о броју становника који вапе за било којом врстом социјалне помоћи. Ми имамо искусне, образоване људе, који могу да својим радом и стручњошћу дају значајан допринос бољој социјалној политици“, поручио је Петровић.

РИК

ПИК

Општина Врбас