СПС отворио канцеларију у Старом Врбасу

Социјалистичка партија Србије отворила је у петак изборни штаб за I Месну заједницу, у Улици Светозара Марковића број 50. Отварању нове канцеларије, уз више кандидата за одборнике коалиције коју предводи СПС и страначко руководство, присуствовали су многи чланови и симпатизери партије из Старог Врбаса.

„Социјалистичка партија Србије отворила је још један изборни штаб из којег ће се координирати рад и предизборна кампања у овом делу града. Простор је намењен окупљању младих СПС-а, али и свих других чланова, и на овом месту разменићемо идеје како унапредити наш Стари Врбас, али и цео град и општину. Млади препознају СПС као странку која им даје простор и шансу да остваре своје идеје, као странку која цени енергију младости и образовања и која жели да у будућности створи праведно друштво истих шанси за све. Спој младости и искуства у СПС-у донеће нам добар резултат на локалним изборима, на корист свих грађана“, рекао је Вељко Рогач, председник омладине СПС I МЗ Врбас.

Нешто раније, Марјана Мараш, председница ОО СПС, састала се са Урошем Клачаром, некадашњим професором филозофије и социологије у Гимназији „Жарко Зрењанин“ и дугогодишњим синдикалним лидером у општини Врбас. Из СПС-а је саопштено да је Клачар „пружио подршку листи коалиције око ове партије и понудио помоћ у остварењу и њему блиских циљева које су социјалисти одлучни да остваре“. „Да би будућност младих била извеснија, наш Врбас мора да оживи, да овде дођу крупне инвестиције, да се људи запошљавају, а не да се отпуштају. Радник је данас унижен, незаштићен, а сваки човек је највише обесправљен када нема право на рад, које је његово природно право. Тек на основу тог права долазе и друга. Да вратимо достојанство Врбасу и Врбашанима, за то се вреди борити. Уверен да социјалсти то могу“, истакао је овом приликом Клачар.

РИК

ПИК

Општина Врбас