Дачић у Врбасу уручио 250 нових чланских карата

У присуству председника странке Ивице Дачића и председника Покрајинског одбора Душана Бајатовића, кандидати Социјалистичке партије Србије за локалне изборе, одржали су у среду завршну конвенцију и још једном позвали бираче да им својим гласом пруже подршку, "јер је политика СПС једини гарант развоја општине Врбас и бољег живота свих грађана". Свечаност је искоришћена и за доделу 250 чланских карата новим члановима Социјалистичке партије Србије.

"Јасно је да политика коју партија води има подршку и посебно ме радује што највећи део нових чланова чине млади људи. Важно је да је на политичкој сцени на којој постоје крупна прегруписавања, наша партија успела да опстане, задржала свој идентитет и и даље представља један од најзначајнијих политичких фактора. Истовремено је важно да на локалним изборима у Врбасу остваримо добар резултат, задржимо друго место на политичкој сцени Србије, а на глобалном плану, заједно са партнерима, Александром Вучићем, наставимо да стварамо јаку Србију, поштовану у свету, Србију која чува своје националне интересе. После успешних мера фискалне консолидације и штедње, следи период развоја, повећања плата и пензиција, а самим тим и повећања могућности да држава учествује у политици социјалне правде, а наравно, ничега тога неће бити ако нема страних инвестиција, а ни њих без политичке стабилности. Зато је за нас најважније да се сачува политичка стабилност после убедљиве победе нашег кандидата Александра Вучића на председничким изборима и циљ нам је да наша партија игра важну улогу у остаривању свих тих циљева", рекао је Дачић.

Марјана Мараш, председница ОО СПС и прва на листи кандидата за одборнике новог сазива Скупштине општине, подсетила је присутне на резултате које су функционери ове странке у владајућој коалицији постигли у претходном у претходном периоду. "Поштено, часно и одговорно смо радили у интересу грађана и поштовали закон. Оно што смо урадили у претходне четири године са поносом истичемо. Стратегије које су урађене у општини Врбас урадио је управо наш члан Општинскох већа, у области енергетске ефикасности остварили смо уштеду од 20 милиона динара. Водећи Предшколску установу урадили смо много тога да побољшамо услове у којима бораве деца, гасификовани су објекти, промењена је столарија, обезбеђен је видео надзор у девет објеката. Када је у питању Културни центар, сви грађевински радови у позоришту су урађени и врло брзо све ће бити завршено. Желимо да у будућности остваримо циљ да Врбас буде развијен као што је некада био. Да видимо задовољне грађане који ће бити запослени, а пензионери сигурни. До победе", рекла је Мараш.

РИК

ПИК

Општина Врбас