2017. децембар - ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

125 кандидата за чланове савета МЗ

125 кандидата за чланове савета МЗ

26.12.2017.

Комисија за спровођење избора за савете месних заједница донела је решење о утврђивању листе кандидата. Избори за...

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

01.12.2017.

  На основу члана 23. Одлуке о месним заједницама на територији општине Врбас, Марјана Мараш, председница Скупштин...

СНС: Глас војних ветерана мора да се чујеЗоран Ђорђевић, високи функционер Српске напредне странке, разговарао је данас у Врбасу са ратним војним ветеранима о проблемима са којим се сусреће ова категорија и како осмислити мере које би могле унапредити њихов положај у друштву. Заједно са Ђорђевићем, са ветеранима се сусрео и Милан Глушац, први на листи кандидата за одборнике СНС, који ће се бирати на локалним изборима 23. априла.

"Ратним војним ветеранима у претходном периоду се није посвећивало довољно пажње. Нећемо дозволити да буду запостављени, јер то су људи који су се у неком тренутку борили за нашу земљу. Њихов глас треба јавно да се чује, а ми да покушамо да побољшамо њихов положај. Драго ми је што сам у Врбасу имао прилике да разговарам са некима од њих, ради се о великим људима којима и као појединци и као држава дугујемо много", рекао је Ђорђевић.

Милан Глушац говорио је о конкретним мерама подршке војним ветеранима и исказао спремност за испуњавање њихових молби и захтева. "Драго ми је што су се ратни ветерани у великом броју одазвали позиву да се сретнемо и што су са састанка изашли задовољно. Обратили су нам се са одређеним захтевима од којих смо неке испунили. Обезбедили смо им опремљену канцеларију, објаснили на који начин и где могу да остварују своја права и какве бенифиције могу да имају. Веома је важно да конкуришу ка републичким фондовима, а у свако доба нам се могу обратити за помоћ", рекао је Глушац.

Претходно је Ђорђевић разговарао са грађанима у Змајеву и Врбасу и позаво их да на локалним изборима подрже листу Српске напредне странке. "Драго ми је да видим да велики број грађана подржава Александра Вучића, као и људе из општине Врбас који овде воде СНС. Заокруживањем броја један Врбас ће, као и Србија, кренути напред у бољу, јачу и сигурнију будућност. Уверен сам да ће коалиција окупљена око СНС освојити највише гласова", рекао је Ђорђевић.

РИК

ПИК

Општина Врбас