2017. децембар - ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

125 кандидата за чланове савета МЗ

125 кандидата за чланове савета МЗ

26.12.2017.

Комисија за спровођење избора за савете месних заједница донела је решење о утврђивању листе кандидата. Избори за...

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

01.12.2017.

  На основу члана 23. Одлуке о месним заједницама на територији општине Врбас, Марјана Мараш, председница Скупштин...

Шарчевић уверен у победу СНС на локалним изборима

Обиласком Изборног штаба и разговором са члановима и симпатизерима Српске напредне странке десет дана пред локалне изборе, Младен Шарчевић, члан председништва СНС, пружио је данас подршку кандидатима за одборнике ове политичке организације, који ће се бирати на локалним изборима 23. априла.

"Локални одбор СНС у Врбасу има одличну сарадњу са централом странке. Моје искуство је изузетно позитивно и један од мојих задатака јесте да обилазим целу Србију, а ово нам није први пут да смо у Врбасу. Одбор СНС-а у Врбасу има апсолутну подршку врха странке и верујем да ће убедљиво победити на предстојећим локалним изборима. Кроз сарадњу са људима који воде странку овде, могао сам да се уверим да се ради о изузетно квалитетним појединцима и одличној организацији", рекао је Шарчевић.

Милан Глушац, први на листи кандидата СНС, истакао је да је подршка која стиже из врха странке потврда да је врбаски локални одбор на правом путу. "Очекујем да ћемо на локалним изборима остварити одличан резултат, као и да ће грађани препознати нашу енергију и сав труд који смо уложили у претходном периоду, да побољшамо услове живота у нашој општини. Пред нама је још доста напорног рада, спремни смо да водимо општину Врбас у правом смеру", истакао је Глушац.

РИК

ПИК

Општина Врбас