2017. децембар - ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

125 кандидата за чланове савета МЗ

125 кандидата за чланове савета МЗ

26.12.2017.

Комисија за спровођење избора за савете месних заједница донела је решење о утврђивању листе кандидата. Избори за...

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

01.12.2017.

  На основу члана 23. Одлуке о месним заједницама на територији општине Врбас, Марјана Мараш, председница Скупштин...

СРС: Бринућемо о свим људима

Челници локалног одбора СРС Бојан Марковић и Душан Килибарда поозвали су грађане општине Врбас, посебно оне политички неопредељене, да у недељу, 23. априла, изађу на изборе и својим гласом подрже Српску радикалну странку. "Једини смо гарант вођења поштене политике која ће бринути о свим људима", кажу у СРС.

"Главни циљ избора је спустити владајућу коалицију СНС - СПС испод 50 одсто. Они нису заслужили глас грађана, нису урадили ништа четири године, о свему се договарају, а, тобоже, воде политички рат. Угашена су јавна предузећа, нема посла за Врбашане већ за грађане Куле, Црвенке, Фекетића, и то морамо спречити. Аболирани су бивши чланови ДС, некадашња власт, који су нашли ухлебљење у СНС-у, и њима све сцета док народ гладаје. Изласком на изборе спречићемо куповину гласова за сендвиче и новац, спречићемо да градом влада неколико породица, да раде само њихови чланови, док остали грађани немо посматрају", рекао је Марковић и замолио грађане да гласају за СРС.

"Срамота је лагати и красти, није срамота молити, њихов глас нам је потребан да би поправили оно што је уништено. Обећавамо да раднике у предузећима нико никада више неће шиканирати и уцењивати, заштићемо сваког грађанина и радника, без обзира којој странци припадао", рекао је, између осталог, Марковић.

Душан Килибарда подсетио је грађане да "сулуда обећања владајућих партија, која су се чула на претходним локалним изборима, никада нису испуњена". "Шта је било са обећаним запошљавањем 250 људи у Виталу? Обећање је трајало колико и кампања, чим су избори били готови предузеће које је било узело Витал у најам је отишло из града и све је пало у воду. Или, који су резултати антикорупцијског тима основаног од стране СНС-а, шта су они истражили, ко је одговоран за злоупотребе о којим се говорило? СРС ће оформити свој тим за истрагу злоупотреба и информисаћемо грађане о свему до чега дођемо. СРС ће бити оштра и конструктивна опозиција јер не желимо да учествујемо у власти са СНС-ом и СПС-ом" рекао је Килибарда и искористио прилику да свим грађанима православне и католичке вероисповести који живе у општини Врбас, честита Ускрс.

РИК

ПИК

Општина Врбас