2017. децембар - ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

125 кандидата за чланове савета МЗ

125 кандидата за чланове савета МЗ

26.12.2017.

Комисија за спровођење избора за савете месних заједница донела је решење о утврђивању листе кандидата. Избори за...

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

01.12.2017.

  На основу члана 23. Одлуке о месним заједницама на територији општине Врбас, Марјана Мараш, председница Скупштин...

Антић: Пуна подршка Главног одбора локалном СПС-у

Обилазећи чланове и симпатизере Социјалистичке партије Србије у Врбасу, Александар Антић, потпредседник Главног одбора СПС, оценио је да ова странка на предстојећим локалним изборима, заказаним за 23. април, има све предуслове да освоји највише гласова.

“Врбас има најбољи, најакивнији и најмасовнији локални одбор СПС у Војводини. Посебно ми је драго што је активна омладина и што се чланство константно подмлађује. Спој искуства и младости је добитна комбинација. Дошао сам да им дам пуну подршку у име Главног одбора СПС", рекао је Антић.

Марјана Мараш, председница ОО СПС, и прва на листи кандидата за одборнике у локалном парламенту, представила је Антићу одборничку групу и листу кандидата СПС. "Поносни смо на кандидате који чине нашу листу. Међу њима је 24 високообразованих, шест је млађе од 30 година, а од 36 кандидата, 12 су жене. Наш одбор велику пажњу посвећује женама, имамо изузетно активну омладину и спроводимо низ акција током целе године, неке су традиционалне, а уводимо и нове. Већина наших акција нема везе са предизборном кампањом и изводимо их због грађана. Грађани то препознају, тако да нам се често обраћају са различитим проблемима, које ми покушавамо да решимо”, рекла је Марјана Мараш и додала да СПС очекује победу на локалним изборима.

РИК

ПИК

Општина Врбас