Покрет социјалиста позвао гласаче да подрже Александра Вучића

Диана Миловић, шефица Изборног штаба Покрета социјалиста Врбас позвала је данас све чланове, симпатизере и гласаче да 2. априла изађу на изборе за Председника Републике Србије и заокруживањем броја 6 свој глас дају Александру Вучићу.

"То је добро за Србију и за све нас. Реформе које су покренуте и раст угледа наше земље у свету у протекле три године, не сме се зауставити. Добили смо, као земља, сва могућа признања од релевантних чинилаца на светској политичкој и економској сцени. Нису нам потребни неуспели политички и економски експерименти којих смо се нагледали у протеклим годинама. Тренд раста почео је пре три године, када је на чело Владе дошао Александар Вућић. Зато смо донели одлуку да 2. априла на изборе изађемо сви и дамо гласу Вучићу, кандидату који нам гарантује да ће углед и развој наше земље наставити да расте и следећих пет година" рекла је Миловић и додала да сви знају да је Покрет социјалиста, предвођен Александром Вулином, најпоузданији партнер СНС и Александра Вучића. "Наша сарадња у Влади Србије и Покрајинској Влади базирана је на узајамном поверењу и максималној посвећености у раду, и та сарадња ће се наставити и у Врбасу", рекла је Миловић.

Предраг Радовић, заменик шефа Изборног штаба Покрета социјалиста, рекао је да је једна од првих иницијатива коју спроводи ПС јесте отварање канцеларије за вештачења и лекарске прегледе ПИО фонда у Врбасу. "Више од 1.500 наших суграђана годишње иде на лекарске прегледе, односно на вештачења, у Нови Сад, како би остварили право на инвалидску пензију или туђу негу и помоћ. Потписима за ову иницијативу можемо обезбедити да се отвори канцеларија покрајинског ПИО фонда у Врбасу, и тако грађанима обезбедимо да ради остваривања инвалидске пензије и других права више не морају путовати у Нови Сад. Отварање канцеларије је важно јер се ради о људима који су углавном непокретни и којима ови одласци представљају озбиљан проблем. Ми смо партија која брине о људима", рекао је Радовић.

РИК

ПИК

Општина Врбас