Председнички кандидат Саша Радуловић посетио Врбас

Укинућемо партијско запошљавање, вратити пензије на стари ниво и зауставити давање субвенција странцима док наши привредници пропадају, најавио је данас у разговору са Врбашанима председнички кандидат Саша Радуловић, вођа Покрета Доста је било.

"Избори су прилика за промену катастрофалне политике Александра Вучића; ако вам је добро, онда ништа, ако није, као ни нама, онда гласајте против те политике. Та политика даје државну земљу странцима, уместо нашим пољопривредницима, али не тајкунима, нега малим газдинствима. Ово је прилика да грађанима вратимо земљу, јер ово је наша земља, а не Вучићева корумпирана држава", рекао је Радуловић.

Он је, између осталог, казао да је у Србији на делу "потпуни распад система, у политику улазе неостварени људи с циљем да се обогате, док најпаметнија деца, која вредно раде, не могу да пронађу посао". "Боримо се против претварања Србије у земљу јефтине радне снаге, против тога да нам деца и унуци живе ван земље. Хоћу да ми се деца и унуци рађају у Србији. Ми смо лепа и богата земља, само је потребно да је уредимо и ослободимо неспособне власти. Ово је велика прилика за промену система", рекао је он.

Истичући да жели да победи на изборима, Радуловић је рекао да је циљ кампање и подизање излазности, што је предуслов за победу. "Подржао сам Белог у припреми кандидатуре јер изводи гласаче на бирачка места. Морамо и несебично посматрати све ово скупа, а грађани ће проценити од понуђених кандидата ко је најбољи да спроведе темељне реформе. Показао сам да сам оштар борац против свега накарадног и ако ми грађани дају поверење, ја стојим иза сваке речи коју говорим, победићу Вучића, а након тога ће пасти Влада и имаћемо нове парламентарне изборе на којима ће победити Покрет Доста је било. Све може да се промени у изборном дану", рекао је Радуловић.   

РИК

ПИК

Општина Врбас