2017. децембар - ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

125 кандидата за чланове савета МЗ

125 кандидата за чланове савета МЗ

26.12.2017.

Комисија за спровођење избора за савете месних заједница донела је решење о утврђивању листе кандидата. Избори за...

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

Избори за савете МЗ заказани за 31. децембар

01.12.2017.

  На основу члана 23. Одлуке о месним заједницама на територији општине Врбас, Марјана Мараш, председница Скупштин...

Шешељ: Интеграција са Русијом једина шанса за Србију

Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, поручио је данас Врбашанима да глас за СРС и његов избор за председника, и поред малих ингеренција које носи ова функција, значи увођење контроле власти, а то је Србији у којој је сва власт у једним рукама, сада неопходно.

"Не може председник да одлучује о платама, пензијама, економији, али може да удара по носу председника Владе и власт ако не ради како треба. Има нас 11 на листи кандидата, али ту нема неког великог квалитета. Рачунам да су моји конкуренти за други круг Јанковић и Јеремић, а обојицу сам у стању да потучем. У другом кругу ме чека окршај са Вучићем и победићу, да вратим људима оптимизам и наду у боље сутра. Човеку који верује у своје идеале и који вам је доказао да је спреман да се жртвује за те идеале, за принципе, отаџбину и српство, можете веровати. Он ће пре погинути него што ће вас изневерити и издати, а ви одлучите по својој савести и вољи", рекао је Шешељ и најавио да ће пред локалне изборе 23. априла, у Врбас доћи као председник Србије.

Он је изразио став да уколико не буде промена Србији следи наставак пропадања, а политика седења на две столице не може бити одржива. "Морамо да се ослободимо заблуда о ЕУ, желимо сарадњу али не и чланство, а нама је за спас потребна интеграција с Русијом. То је кључна тачка нашег програма, а ако ме изаберете за председника, кад одем у Русију вратићу се из ње не са половним оружјем, већ са новим и бесплатним. Нећу милостињу од Русије, хоћу војни савез, хоћу руске војне базе у Србији, али се нећемо одрећи индивидуалитета. Само тако ћемо имати безбедну земљу. Такође, само царинска унија са Русијом може помоћи нашу привреду", поручио је окупљеним Врбашанима Шешељ.

РИК

ПИК

Општина Врбас