Кандидат Двери Бошко Обрадовић на трибини у Врбасу

Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери и кандидат за председника Србије на наредним изборима, представио је синоћ на трибини у Врбасу програм ове политичке организације и најавио препород Србије и промоцију правих породичних вредности, уколико добије подршку гласача.

"Иза нас стоји 18 година рада Двери и свих тих година понављамо једну једноставну реченицу – Неће бити бољитка у српском народу, у политичком, економском и сваком другом смислу, док не дође до духовне и моралне обнове. Зато не смемо да заборавимо који је смисао бављења политиком и због чега смо ушли у политику. Не да бисмо били исти, не да бисмо поново били на грбачи свога народа, не да бисмо били још једни партијски паразити, не да будемо нови пљачкаши, не да будемо још једна генерација која краде државу, која на све начине одлива будућност ове државе у приватне и партијске џепове. Дакле, или ћемо бити другачији од онога што гледамо последњих двадесет година, или, ја као један од оснивача Двери, јавно кажем, нека Двери пропадну ако неће ићи светосавским путем", рекао је Обрадовић.

Он је поручио окупљеним у биоскопу "Југославија" да се на наредним изборима не сме гласати за исте који више од две деценије уништавају Србију. "Они се непрестано смењују, комбинују и пресвлаче у друге дресове и појављују као нови. Држе монопол на бављење политиком у Србији, хране једино себе и обезбеђују будућност за наставак свог партијског монопола и пљачке. Кључно је питање да ли смо спремни да им се супротставимо? Да ли смо спремни да их зауставимо, дигнемо главу и исправимо кичму? Да гласно кажемо овако више не може. Грађани Србије желе нешто ново и требало би да гласају за некога ко до сада никада није био на власти, иза себе нема афере, није корумпиран, за некога ко је остао да живи у Србији и бори се за бољу будућност", истакао је председник Двери.

Обрадовић је обишао и Велики бачки канал и најавио тужбу против свих оних који су одговорни што се проблем загађења не решава деценијама. "Загађени Велики бачки канал у Врбасу је карактеристична слика савремене Србије, како је држава упропаштена и запуштена. Важно је да видимо ко је одговоран за ову еколошку катастрофу, за здравље грађана Врбаса. Многи су уложили велика средства за чишћење овог канала, али помака нема. Двери ће покренути тужбу у име грађана Србије против оних који су одговорни за то што се не решава питање еколошке бомбе у срцу Бачке", рекао је Обрадовић.

Народни посланик Иван Костић истакао је да је идеологија Двери, уз развој и оснаживање Србије, чување језика, културе, песме, имена и целе државе од опасних утицаја и разграђивања. "Желимо да имамо председника, поглавара државе, који ће се за те идеје залагати. Јасно знамо којим путем идемо, а то није пут који може да донесе инстант решења, то је тежак трновит пут, којим ходамо зарад наше деце и не смемо да одустнемо од њега. Морамо нешто да променимо да нам живот буде бољи. Морамо да доведемо нове људе који ће завести нова правила", рекао је Костић.

РИК

ПИК

Општина Врбас