Српска напредна странка предала листу кандидата за локалне изборе

У пратњих бројних чланова и симпатизера, представници Српске напредне странке предали су синоћ у 23.00 часа Општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике у Скупштини општине Врбас. Комплетна листа са 36 кандидата оформљена је у савезу са Социјалдемократском партијом Србије, Партијом уједињених пензионера Србије и Савезом војвођанских Мађара, носи назив Александар Вучић - Брже, Јаче, Боље, а први на њој је Милан Глушац. Нови сазив локалног парламента бираће се 23. априла.

"У рекордном року прикупили смо 1.300 потписа и први предали листу кандидата за одборнике. Хвала грађанима који су својим потписима подржали нашу листу, указали нам поверење и верују у наше идеје и програм, верују Српској напредној странци на челу са Алексaндром Вучићем. Уверен сам да ћемо у наредном периоду обезбедити бољи живот грађанима општине Врбас, уз подршку републичке и покрајинске владе. Привремени орган општине Врбас почео је да доноси нове закључке и по тим закључцима ћемо поступати у наредном периоду. Ради се о новим идејама које желимо да спроведемо, радимо интезивно на инвестицијама, комуналном опремању, а уз подршку покрајинских и републичких органа власти, сигуран сам да ћемо подизати животни стандард. Уверен сам да ће тим људи на нашој листи бити гарант брже, јачег и бољег развитка Врбаса. Надам се да ће грађани препознати нашу енергију и квалитет и гласати за Српску напредну странку на челу са Александром Вучићем”, рекао је Глушац након предаје листе кандидата.

Општинска изборна комисија има рок од 24 сата да размотри листу коју је предала коалиција окупљена око СНС и уколико не уочи неправилности, званично потврди листу кандидата и редни број на којој ће се наћи на предстојећим изборима.

РИК

ПИК

Општина Врбас